Über uns

Machen Sie Bekanntschaft mit dem Gründer von Touch of Matrix, Günther de Jong. Die Methode ist im laufe der Zeit in seinem Leben gekommen und Günther kann seinen Talente bei der Behandlung, Bewusstsein und optimale Veränderungen zu realisieren zum vollen benutzen. Vertrauen, Akzeptanz und das Bewusstsein von sich selbst und andere zu bewegen hält Günther motiviert und begeistert die Touch of Matrix Methodik zu innovieren und immer effizienter und vielseitiger zu verwenden.

Ria, die Ehefrau von Günther, ist essentiell in dieser Geschichte. Sie hat Günther das Vertrauen gegeben sein eigenen eigenen Weg zu folgen und um sich zu entwickeln. Durch ihre Eingabe und Günther regelmäßig einen Spiegel vor zu halten, hilft auch sie Touch of Matrix ständig zu verbessern. Für praktische Fragen zu der Ausbildung haben Sie Haare an den richtigen Ort. RIA wird sichergestellt, dass die Teilnehmer wie zu Hause fühlen und fühlen Sie sich willkommen im Ausbildungszentrum und die gesamte Verwaltung ist der von ihr erledigt. Immer aufmerksam und professionell, die Tausendfüßler per Touch oder Matrix. Da Touch oder Matrix immer in Bewegung sind, Ria und Günther, die auch. Fühlen Sie sich nicht willkommen!

Robert Bridgeman (Bridgeman methode) over Günther.

Robert Bridgeman (Bridgeman methode) over Günther

"Tijdens de studiereizen door Azië en Amerika ben ik bij veel meesters in de leer geweest. De meeste van hen bevinden zich in een traditie of lineage en geven door. Slechts weinigen ontwikkelen iets dat voor deze tijd volstrekt nieuw is. Mijn verbazing was dan ook groot toen ik uitgerekend in Nederland een meester tegenkwam die een geheel eigen methode had ontwikkeld die ik verder nog nergens had ervaren. Günther de Jong heeft met Touch of Matrix een unieke methode ontwikkeld die hoog in mijn lijst van wereldwijde methoden staat. TOM behandelt direct vanuit het bewustzijn en heeft een diepgaand effect op de fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichamen, gaat dwars door tijd en ruimte en ruimt de meest hardnekkige blokkades op. Ik heb TOM in 2010 bij Günther mogen leren gebruiken en tot op de dag van vandaag heb ik er profijt van. Günther is daarnaast een broeder en vriend voor me. Ik durf te stellen dat Günther de Jong een van Nederlands grootste therapeuten en spiritueel leraren is, misschien wel van de wereld. We gaan nog veel van hem horen en ervaren de komende jaren."

Astrid Vester - Arts voor natuurgeneeskunde over Günther.

Astrid Vester - Arts voor natuurgeneeskunde over Günther

Ik heb Günther leren kennen in 2014, toen ik kwam voor een Touch of Matrix-sessie voor mijzelf. Ik wilde graag de TOM ervaren naar aanleiding van goede berichten van een patiënt. Als hulpverlener ben je kritisch en geef je je niet zo maar over.
Bij Günther ervaarde ik direkt vertrouwen, contact van hart tot hart en een liefdevolle benadering, waardoor die overgave geen enkel probleem was. De sessie had een ongelofelijke diepe uitwerking en toen ik buiten stond, zag de wereld er ineens anders uit: veel helderder, meer verbonden, alsof ik weer thuis was gekomen….
Na nog twee sessies is mijn leven compleet verandert van een wat teruggetrokken, onzeker iemand naar een open, naar buiten tredend, ontdekkend, zichzelf explorerend iemand, met veel meer zelfvertrouwen. En dit heb ik te danken aan Günther en de methode, die hij heeft ontwikkeld: een compilatie van verschillende healingtechnieken met het unieke contact met het ware zelf (ziel, kristallen kern, zelfgenezend vermogen voor mij), die voorbij gaat aan het denken (het hoofd blokkeert vaak een helingsproces) en zelfs aan het hart, maar contact maakt met het lichaamsbewustzijn, dat alles weet, zonder dat je het hoeft te benoemen.
Het heeft mijn leven en mijn werk als arts verrijkt, in mijn zoektocht naar werkelijk contact met mijzelf en wie ik ben en het helpen van de mensen, die bij mij komen in het vinden van de werkelijke weg naar zelfgenezing.
In de Touch of Matrix opleiding, die ik daarna heb gedaan heb ik Günther ervaren als een zeer betrokken, liefdevol, creatief en geniaal mens. Hij is zeer goed in het overbrengen van zijn kennis, zeer bewust van zijn eigen grenzen en vindt het belangrijk om je bij de hand te nemen naar weer  verantwoordelijkheid (kunnen) dragen voor je eigen leven. Dat laatste is heel erg esssentieel om jezelf te kunnen helen: jij bent de beste therapeut van jezelf!
Ik ervaar Günther als bescheiden in zijn zeer hoge spirituele niveau en ik bewonder hem om de missie, die hij wil uitdragen: iedereen kan Touch of Matrix leren en daarmee bijdragen aan een betere wereld! TOM heeft mij geleerd om in liefdevolle verbinding met mijzelf te staan, zo weinig mogelijk te oordelen naar de ander en daar liefdevol naar te kijken!
Het is een methode, die ik elke dag gebruik, in mijn persoonlijke leven en in mijn werk. Eigenlijk is het geen methode meer, maar een geïntegreerde manier van zijn.
'Health is a habit, not an event', zeg ik altijd tegen mijn patiënten!
Dankjewel Günther, voor alles. Wat jij hebt betekent voor mij en wat je doet voor anderen is eigenlijk niet in woorden uit te drukken!

Demi (6 jaar) over Günther.

Demi (6 jaar) over Günther

Dank je wel Günther, ik heb geen pijn meer in mijn buik, dit ijsje is voor jou.

Touch of Matrix bringt alles in bewegung