Veel gestelde vragen

Wanneer u over Touch of Matrix leest, krijgt u ongetwijfeld een aantal vragen. Doordat Touch of Matrix vernieuwend en alles overkoepelend is, kan het onduidelijkheid oproepen. Daarom hebben wij de twee meest gestelde vragen voor je opgesteld.

1.Wat voor meerwaarde heeft een Touch of Matrix behandeling?

Het bijzondere van een Touch of Matrix behandeling is dat het een behandeling voor allerlei soorten klachten is die op een doeltreffende  en betrouwbare manier in beweging gezet worden en zo verholpen worden. Bij een Touch of Matrix behandeling kunnen meerdere aspecten van het lichaam aangesproken worden. Waar men bij een fysiotherapeut of psycholoog slechts één laag van het lichaam aanpakt, zal bij de Touch of Matrix methode aanspraak gedaan worden op lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Het lichaam heeft meer kracht dan men denkt en deze kracht wordt aangesproken en optimaal benut. De therapeut volgt en interpreteert de bewegingen die het lichaam maakt. Touch of Matrix is een waardevolle toevoeging op elk soort behandeling en is bijzonder doeltreffend. De methode brengt de cliënt letterlijk en figuurlijk in beweging waardoor er ruimte is voor verandering in meerdere lagen van het “zijn”.

2.Hoe ziet een Touch of Matrix behandeling er precies uit?

Elke therapeut gebruikt binnen behandelingen zijn of haar eigen talenten en werkwijze. Touch of Matrix kan dus gecombineerd worden met andere vaardigheden. Een behandeling begint vaak door klachten, blokkades of gevoelens kort te bespreken. Daarna zal de behandeling, die gewoon over de kleding gebeurt, van start gaan. De Touch of Matrix methode brengt het verstand op een ander niveau, waardoor het lichaam in beweging komt en blokkades kunnen worden opgeheven. De therapeut heeft een ondersteunende functie en kan gezien worden als de reisleider voor het lichaam. Doordat het lichaam zijn zelfgenezende kracht inzet, is het effect en het resultaat bij iedereen anders. Na de behandeling voel je je vaak rustig en ontspannen maar heeft je lichaam en geest wel tijd nodig om bij te komen. Een behandeling duurt ongeveer 5 kwartier. Leuk om te weten: beweging heeft meerwaarde voor de behandeling.